Kook 30 gram droge tagliatelle in gezouten water tot ze al dente zijn (~8-10 minuten).
INGREDIËNTEN
Crispy Twist met Tagliatelle & Verse Lentesalade
Zin in een heerlijke maaltijd? De Garden Gourmet Cordon Bleu met tagliatelle en verse lentesalade is een fantastische keuze! Dit levendige gerecht combineert knapperige, hartige smaken met malse pasta en knapperige groenten, wat een bevredigend en kleurrijk bord oplevert. Geniet van deze heerlijke combinatie voor een perfecte eetervaring!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Meng met boter of olijfolie en bestrooi met gehakte peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
Bereid de cordon bleu van Garden Gourmet volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer.
Meng rucola, cherrytomaatjes, komkommerschijfjes, ingelegde kool en radijs in een kom. Besprenkel met olijfolie, citroensap, zout en peper. Meng goed.
Leg alles op je bord en geniet ervan!
