Verwarm de oven voor op 200 ℃. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Kook ze in ongeveer 20 minuten gaar, laat ze uitlekken en laat ze even onafgedekt stomen.
INGREDIËNTEN
Spinazie Kaas Rondo, Geroosterde Wortelen en Luchtige Aardappelpuree
Geniet van een heerlijk trio van smaken met onze Spinazie Kaas Rondo, Geroosterde Wortelen en Fluffy Aardappelpuree. Krokante en kaasachtige spinazierondo, perfect geroosterde wortelen en fluweelzachte aardappelpuree vormen samen een echt bevredigend gerecht. Dit recept biedt een geruststellende en heerlijke vegetarische maaltijd die je doet verlangen naar meer.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Verwarm de melk en pureer de aardappelen tot een gladde massa. Voeg geleidelijk de melk toe aan de aardappelen en roer al roerend met een garde om ze luchtig te maken.
Was de wortels (schillen is niet nodig) en verwijder de bovenkant, laat ongeveer 2 cm vrij. Als de wortels dik zijn, snijd ze dan in de lengte doormidden en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en citroensap en bestrooi met zout en peper. Dek af met aluminiumfolie en bak ongeveer 15 minuten in de oven. Verwijder vervolgens de folie en rooster nog eens 10 minuten.
Voor de dressing snijdt u de ui en peterselie fijn. Meng ze met de olie, het sap van een halve citroen en breng op smaak met peper en zout.
Kook de Spinazie Kaas Rondo knapperig en bruin volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de aardappelpuree en geroosterde wortels. Druppel de dressing over de wortels.