Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chipolata Hotdogs

Vegan Zomerse Sensational Chipolata Hotdogs

Serving 2 porties
Tijdsduur 24 MIN
Bereidingsgemak Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Sensational Chipolata
1 Rode ui
1 Limoen
2 Sjalotten
2 Eetlepels Olijfolie
1 halve Komkommer
2 Hotdog Broodjes
1 Rode paprika
1 krop Baby Romaine Sla
10 Gram Koriander
1 Eetlepel Zoete chilisaus
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegan Zomerse Sensational Chipolata Hotdogs

De zomerse Chipolata Hotdogs is de perfecte snack tijdens de zomer! Met deze sappige hotdogs wordt elke buitenactiviteit veel leuker

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Ui en sjalotten voorbereiden

Pel de ui en snijd deze in ringen, meng met limoensap en marineer ongeveer 10 minuten. Pel de sjalotten, snijd ze in ringen en bak ze in wat olie op middelhoog vuur, roerend, tot ze bruin en knapperig zijn. Laat uitlekken.

2. Komkommer en paprika snijden

Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de rode paprika in kleine stukjes en meng met wat hete saus en fijngehakte koriander.

3. Bak of grill chipolataworstjes

Bak of grill de chipolataworstjes volgens de instructies op de verpakking. Vul de broodjes met wat sla en leg plakjes komkommer en rode ui op de sla. Leg de gegrilde worstjes erop.

4. Garneren

Garneer met extra saus en koriander.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
48.7 Grams
Energie
551.3 kilocalorieën
vetten
31.9 Grams
Eiwit
20.1 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox