Pel de ui en snijd deze in ringen, meng met limoensap en marineer ongeveer 10 minuten. Pel de sjalotten, snijd ze in ringen en bak ze in wat olie op middelhoog vuur, roerend, tot ze bruin en knapperig zijn. Laat uitlekken.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Sensational Chipolata
1 Rode ui
1 Limoen
2 Sjalotten
2 Eetlepels Olijfolie
1 halve Komkommer
2 Hotdog Broodjes
1 Rode paprika
1 krop Baby Romaine Sla
10 Gram Koriander
1 Eetlepel Zoete chilisaus
Vegan Zomerse Sensational Chipolata Hotdogs
De zomerse Chipolata Hotdogs is de perfecte snack tijdens de zomer! Met deze sappige hotdogs wordt elke buitenactiviteit veel leuker
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Ui en sjalotten voorbereiden
2. Komkommer en paprika snijden
Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de rode paprika in kleine stukjes en meng met wat hete saus en fijngehakte koriander.
3. Bak of grill chipolataworstjes
Bak of grill de chipolataworstjes volgens de instructies op de verpakking. Vul de broodjes met wat sla en leg plakjes komkommer en rode ui op de sla. Leg de gegrilde worstjes erop.
4. Garneren
Garneer met extra saus en koriander.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
48.7 Grams
Energie
551.3 kilocalorieën
vetten
31.9 Grams
Eiwit
20.1 Grams