Laat de rozijnen ongeveer 10 minuten weken in warm water en was de sla. Meng in een kom de ongekookte couscous met 2 el olijfolie.
INGREDIËNTEN
Vegan sensational schnitzel couscoussalade
Voedzamer en lekkerder kan uw diner niet worden dan dit Garden Gourmet Sensational Schnitzel recept! De knapperige Sensational Schnitzel, luchtige quinoa en aromatische kruiden geven je een wereld vol texturen en smaken!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Breng ongeveer 200 ml water aan de kook en giet dit over de couscous zodat deze net onder staat. Laat de couscous 5 minuten weken tot al het water is opgenomen. Maak de couscous los met een vork.
Snijd ondertussen de bleekselderij en lente-ui in dunne plakjes en de paprika in kleine stukjes. Hak de kruiden grof. Meng de groenten en kruiden door de couscous en breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper.
Bak de Garden Gourmet Sensational Schnitzels krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over 2 diepe borden met daarop de couscoussalade.
Snijd de schnitzels in reepjes, verdeel over de salade en garneer extra met grof geplukte kruiden.
