Snijd de courgette en paprika in stukjes en reepjes. Verdeel de couscous over een ondiepe schaal en meng er 1 eetlepel olijfolie doorheen.
INGREDIËNTEN
Citroen Couscous met Gebraden Groentes en Vegan Schnitzel
Geniet van de verrukkelijke smaak van citroencouscous in combinatie met verse groenten en vegan schnitzel. Een explosie van smaken in elke hap. Een veganistisch gerecht dat je zeker moet proberen!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Giet kokend water over de couscous tot deze net bedekt is en laat het ongeveer 5 minuten weken. Was de citroen en rasp de schil fijn over de couscous. Maak de couscous los met een vork. Breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Bak de courgette en paprika in een koekenpan in een paar eetlepels olie, af en toe roerend. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de schnitzel knapperig en bruin volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de groenten en couscous, en bestrooi met grof gehakte munt.