Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
American Burger with the Sensational Flavored burger

Vegan american sensational flavoured burger

Serving 2 porties
Tijdsduur 51 MIN
Bereidingsgemak Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Burger
1 grote tomaat
1 krop kleine snijsla
1 rode ui
2 plakjes cheddarkaas (veganistisch)
150 g koolsla (bereid of huisgemaakt, zie recept)
2 brioche hamburgerbroodjes
2 el mayonaise (veganistisch)
2 el hamburgersaus (bereid of huisgemaakt, zie recept)
50 g augurkenplakjes
olijfolie (om te frituren)
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegan american sensational flavoured burger

Je hoeft niet te wachten tot 4 juli om een American Burger te eten. Met de Garden Gourmet Sensational flavoured burger vind je alle rook van uien en paprika terug in een vegan burger.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Maak de salade en de dressing klaar

Bereid de koolsla en hamburgersaus of maak het zelf. Schil en snijd de ui en de tomaat in blokjes.

2. Bereid de uien voor

Fruit de uien ongeveer 10 minuten in een beetje olie op middelhoog vuur tot ze licht karamelliseren. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

3. Rooster de hamburgerbroodjes

Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en braad ze goudbruin in een hete koekenpan.

4. Bak de sensational flavoured burger

Bak of gril de sensational flavoured burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de kaas erop smelten.

5. Maak de hamburgers

Maak de burgers: besmeer de bodem van de broodjes met mayonaise en bedek met slablaadjes, daarna koolsla (serveer de rest apart).

6. Voltooi de montage

Leg hierop de plakjes tomaat en de sensational flavoured burger. Leg de plakjes augurk en de gebakken ui erop en besprenkel met hamburgersaus

7. Serveren maar!

Leg het hamburgerbroodje erop, druk een beetje aan en serveer direct.

8.

Snijd 200 g witte kool in dunne reepjes, snij of rasp 1 wortel of gebruik reeds gesneden wortelen en kool en hak een kleine rode ui fijn.

9.

Meng 3 eetlepels mayonaise met 2 theelepels mosterd, 1 eetlepel witte wijnazijn, een beetje suiker en het sap van een halve citroen.

10.

Roer het kool/wortelmengsel erdoor en breng op smaak met peper en zout.

11.

Meng 5 eetlepels mayonaise met 2 eetlepels ketchup, 1 theelepel tomatenpuree, 2 theelepels mosterd, 2 kleine fijngehakte augurken en een fijngehakt sjalotje. Voeg naar smaak een beetje citroensap en een snufje peper (cayennepeper) toe.

12.

Meng 150 g bloem met ca. 250 ml bier en 1 klein ei.

13.

Snijd een grote witte ui in ringen van 1/2 cm dik. Leg de uienringen op een bord en bestrooi met bloem.

14.

Klop ze los, dip ze 1 voor 1 in het beslag en bak ze in frituurolie op 180°C goudbruin. Leg ze op absorberend papier en bestrooi ze meteen met wat zout.

chef_cooking

CULINAIRE TIP

De perfecte begeleiding
Voor nog meer verwennerij kun je deze burger vergezellen met krokant gebakken uienringen, gemaakt in bierbeslag!
VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
44 Grams
Energie
617.3 kilocalorieën
vetten
36.2 Grams
Eiwit
26.1 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox