Verwarm de oven voor op 180 ° C (160 ° C voor heteluchtovens), gasstand 4. Rooster de groenten voor de couscous volgens de instructies op de verpakking.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegan Falafel Pikant
60 g geraspte wortel
80 g gemengde slablaadjes
300 g kant-en-klare geroosterde groenten
80 g couscous
8 el verse munt
4 el zure room met verlaagd vetgehalte en uiendip
2 el zoete chilisaus
2 tl olie
sap van een citroen
2 flatbreads of wraps
Vegan pittige Falafel Pita met frisse salade
Probeer deze pittige falafel van rode peper in een pitabroodje met een verfrissende salade van couscous. Een echte traktatie geïnspireerd door het Midden-Oosten!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Verwarm de oven
2. Leg de falafel op de bakplaat
Leg de falafel op een bakplaat en verwarm 8-10 minuten, doe het platte brood de laatste 3-4 minuten in de oven om het door te warmen.
3. Vul de wraps
Bouw de wraps - verdeel de ingrediënten over de wraps. Halveer de falafel of breek er voorzichtig overheen en vouw het platte brood voorzichtig om.
4. Serveren maar!
Serveer bij de salades en geniet ervan!
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
79.7 Grams
Energie
571.3 kilocalorieën
vetten
19.3 Grams
Eiwit
19 Grams