Pel en snipper de ui en kook de rijst in 8 tot 10 minuten gaar.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Groenteballetjes
250 gram voorgekookte rijst
200 gram ui
50 gram geraspte tomaat
Kerriekruiden (naar smaak)
1 eetlepel olijfolie
Zout
Curry met groenteballetjes en rijst
Probeer dit Aziatisch geïnspireerde gerecht gemaakt met de Garden Gourmet groenteballetjes met curry en rijst. Gemakkelijk en snel te bereiden binnen 20 minuten.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de ui en kook de rijst
2. Bak de uien
Bak de uien met een eetlepel olijfolie en een snufje zout, gedurende 10 minuten.
3. Bak de Garden Gourmet Groenteballetjes
Voeg de Garden Gourmet Groenteballetjes toe en bak ze 4 minuten, draai deze af en toe om. Voeg kerrie naar smaak toe, roer en voeg tomaat en water toe. Laat dit 2 minuten koken, roer dit af en toe door.
5. Voeg de rijst toe en serveer!
Voeg de rijst toe, roer en laat nog 2 minuten koken. Serveer dit op de borden en eet smakelijk!
CULINAIRE TIP
Serveertip
Serveer met gehakte peterselie en cashewnoten voor een frisse, knapperige touch.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
47.6 Grams
Energie
477.1 kilocalorieën
vetten
22.5 Grams
Eiwit
18.8 Grams