Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Verdeel de vega balletjes en tomaatjes op een bakplaatje.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Groenteballetjes
200 g tagliatelle
250 g cherrytomaten
150 g doperwten
100 ml kookroom
2 el (verse) pesto
1 bosje verse basilicum
Romige tagliatelle met pesto en vegetarische groenteballetjes
Een heerlijke romige tagliatelle met groente en vegetarische groenteballetjes, op smaak gebracht met pesto en verse basilicum. Eet smakelijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. Kook de pasta
Kook de pasta in 10 min. ‘al dente’. Kook de laatste 5 min. de doperwten mee.
3. Bak de balletjes en tomaatjes
Zet tegelijkertijd de balletjes met de tomaatjes ca. 7 min. in de oven.
4. Maak de pasta
Giet de pasta met doperwten in een vergiet, doe terug in de pan, roer de room erdoor en breng even aan de kook. Voeg de pesto toe en breng op smaak met zout en peper.
5. Serveer het gerecht
Serveer de pasta met doperwten, de vegetarische balletjes en tomaatjes en bestrooi met grofgesneden basilicum.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
93.1 Grams
Energie
748.5 kilocalorieën
vetten
24 Grams
Eiwit
35.4 Grams