Verwarm de oven voor op 180ºC.
INGREDIËNTEN
Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus
Dit is het perfecte pompoenrecept als je houdt van de combinatie van pompoen, perfect gecombineerd met sappige Vegan Filetstukjes van Garden Gourmet. Lekker, smaakvol en klaar in 30 minuten. Probeer het eens, inclusief het recept voor de yoghurtsaus!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snijd de pompoen in gelijke stukken.
Leg de pompoen op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng.
Bak de stukjes pompoen in 15 minuten, roer halverwege het koken. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Meng ondertussen de sojayoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper.
Serveer de linzen en de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus. Eet smakelijk!