Pel en snijd de ui. Schil de wortelen, snijd ze in plakjes en snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegan Filetstukjes
2 wortels
2 paprika's (rood en geel)
4 lente-uitjes of 2 dunne preien
1 rode ui
150 g rijstnoedels
3 eetlepels olie
2 eetlepels sojasaus (of Aziatische roerbaksaus)
Roerbakgroentennoedels met vegan filetstukjes
Geniet van malse veganistische filetstukjes, roergebakken groenten en smaakvolle rijstnoedels. Een smaakkrachtpatser die je smaakpapillen prikkelt.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de groenten voor!
2. Roerbak de vegan filetstukjes en groenten
Verhit de olie in een grote roerbakpan en bak de filetstukken een paar minuten bruin. Voeg tijdens het frituren een scheutje saus toe en schep de stukjes uit de pan. Roerbak de groenten een paar minuten tot ze knapperig zijn, voeg de saus toe en schep de stukjes erin.
3. Serveer je noedels en geniet ervan!
Schep de roerbak bovenop de rijstnoedels.
CULINAIRE TIP
Voor extra pit
Voeg wat geraspte verse gember en/of een lepel sambal toe.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
74.3 Grams
Energie
612.3 kilocalorieën
vetten
24.8 Grams
Eiwit
19.9 Grams