Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegetable noodle stir-fry with vegan fillet pieces

Roerbakgroentennoedels met vegan filetstukjes

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegan Filetstukjes
2 wortels
2 paprika's (rood en geel)
4 lente-uitjes of 2 dunne preien
1 rode ui
150 g rijstnoedels
3 eetlepels olie
2 eetlepels sojasaus (of Aziatische roerbaksaus)
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Roerbakgroentennoedels met vegan filetstukjes

Geniet van malse veganistische filetstukjes, roergebakken groenten en smaakvolle rijstnoedels. Een smaakkrachtpatser die je smaakpapillen prikkelt.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Bereid de groenten voor!

Pel en snijd de ui. Schil de wortelen, snijd ze in plakjes en snijd de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.

2. Roerbak de vegan filetstukjes en groenten

Verhit de olie in een grote roerbakpan en bak de filetstukken een paar minuten bruin. Voeg tijdens het frituren een scheutje saus toe en schep de stukjes uit de pan. Roerbak de groenten een paar minuten tot ze knapperig zijn, voeg de saus toe en schep de stukjes erin.

3. Serveer je noedels en geniet ervan!

Schep de roerbak bovenop de rijstnoedels.

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Voor extra pit
Voeg wat geraspte verse gember en/of een lepel sambal toe.
VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
74.3 Grams
Energie
612.3 kilocalorieën
vetten
24.8 Grams
Eiwit
19.9 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox