Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Picknick vuna loempia's

Verse vegan loempia's met Vuna

Serving 1 portie
Tijdsduur 15 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pot Garden Gourmet Vegan Vuna
8 rijstvellen
80 g rode kool
120 g komkommer
40 g romeinse sla
15 g uienscheuten
40 g tomatenchutney
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Verse vegan loempia's met Vuna

Als je een lekker en simpel lunch recept zoekt, probeer dan deze vegan loempia's met VUNA, vegan tonijn. Makkelijk te bereiden met rijstvellen en verse groenten.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Snijd de komkommer en rode kool

Was en snijd de komkommer en rode kool in reepjes.

2. Meng de Vuna met de tomatenchutney

Meng de Garden Gourmet Vuna met de tomatenchutney.

3. Maak de rijstvellen

Maak de rijstvellen, één voor één, in koud water gedurende 10-15 seconden (volgens de instructies op de verpakking) en leg op een bord. Maak de rolletjes één voor één zodat ze niet aan elkaar plakken en/of uitdrogen.

4. Rol je eigen vegan loempia's!

Leg wat sla, uienscheuten, komkommerreepje, rode kool en Vuna in het midden van een rijstvel. Maak je vingers nat met water, vouw de zijkanten naar het midden en rol het rijstvel op.
Tip: Serveer met sojasaus of wat sweet chili saus.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
56.6 Grams
Energie
670.4 kilocalorieën
vetten
32.6 Grams
Eiwit
40.1 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox