Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet de rijst af en meng de sushi-azijn door de rijst. Laat afkoelen.
INGREDIËNTEN
Vegan Vuna Poké Bowl
Heb je al eens een Poké Bowl gehad? Wil je het zelf proberen? Maak dan deze vegan Poke Bowl met de Garden Gourmet Vuna, vegan tonijn. Lekker, makkelijk en super hip.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Maak ondertussen de dressing: Meng de soja saus, limoensap, Mirin (Japanse rijstwijn) en sesamolie. In plaats van Mirin kun je ook 2 eetlepels witte wijn met 3 eetlepels agavesiroop mengen.
Snijd de mango, radijs, komkommer en avocado in blokjes. Meng en besprenkel met limoensap. Snijd de rode kool in reepjes.
Verdeel de afgekoelde rijst over twee kommen. Verdeel de groenten en mango over de rijst. Garneer kom met spinazieblaadjes in het midden met daarop de VUNA.
Serveer de Poké Bowls met de sojadressing en bestrooi met gemengde sesamzaadjes.