Schil de aardappelen met een dunschiller, snijd ze in gelijke stukken en breng ze met de deksel op de pan net onder water met wat zout aan de kook. Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar en giet ze af.
INGREDIËNTEN
Aardappelpuree met groenten en Vegetarische Burger Deluxe Mini
Zin in iets rustgevends en traditioneels? Wij hebben het perfecte AVG recept voor je! Dit vegetarische gerecht is alles wat je nodig hebt: wat romige aardappelpuree, een salade van sperziebonen en onze ster: Vegetarische Burger Deluxe Mini
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Breng een pan met water en zout aan de kook om de bonen te koken. Snijd ondertussen de uiteinden van de boontjes en kook ze krokant gaar. Giet ze af, spoel ze af onder koud water en dep ze droog.
Meng de sperziebonen met de gesneden cherrytomaatjes, de in dunne ringetjes gesneden ui en de rucola. Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de melk met de boter en voeg wat toe aan de aardappelen. Pureer de aardappelen met een pureestamper, voeg de rest van het melkmengsel toe en roer de aardappelen met een garde tot een luchtige romige puree. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de Meatballstyle rondo volgens de aanwijzingen op de verpakking mooi bruin en serveer met de aardappelpuree en de salade.