Snijd de ciabatta in de lengte doormidden en rooster de vlakken kort in een hete pan. Giet de zuurkool af en knijp het vocht er een beetje uit. Snijd de tomaten in plakjes.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Burger Deluxe Mini
2 luchtige en krokante vers gebakken broodjes (ciabatta)
150 g verse zuurkool (ongekookt)
2 tomaten
4 blaadjes snijsla
1 klein bosje waterkers
1 el veganistische mayonaise
1 el olie (om te frituren)
Zwarte peper
Vegetarische Burger Deluxe Mini broodje met zuurkool
Op zoek naar een snelle maar stevige lunch? Ons sandwichrecept zal je bevallen, gemaakt met onze Garden Gourmet Vegetarische Burger Deluxe Mini en zuurkool.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Rooster de ciabatta en bereid de zuurkool en tomaten
2. Bak de Garden Gourmet Meatball-style Rondo
Bak de Garden Gourmet Meatball-style Rondo volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking goudbruin.
3. Stel je Meatball-style Rondo sandwich samen en geniet ervan!
Besmeer de broodjes met mayonaise en verdeel de slablaadjes en zuurkool er royaal over. Verdeel de plakjes tomaat erover en leg de Garden Gourmet Meatball-style Rondo erop, garneer met waterkers en leg de bovenkant er op
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
24 Grams
Energie
398.5 kilocalorieën
vetten
25.8 Grams
Eiwit
16.3 Grams