Schil de aardappelen, halveer ze in gelijke stukken en kook ze in ruim water met zout in ongeveer 20 minuten gaar.
INGREDIËNTEN
Stoofpot met Vegetarische Burger Deluxe Mini
Wie zegt dat plantaardige gerechten niet heerlijk kunnen smaken? Onze Garden Gourmet Vegetarische Burger Deluxe Mini, perfect gecombineerd met preistoofpot en mosterd, zal bewijzen dat alle critici ongelijk hebben. Probeer dit recept nu!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snijd de prei een keer in de lengte en daarna in plakken van 1/2 cm. Was de prei, giet af en fruit in een pan op hoog vuur in een paar minuten krokant. Kruid met peper en zout. Schil en snijd de ui in halve ringen en bak in een beetje olie goudbruin.
Breng de vegan room aan de kook met het bouillonblokje en 50 ml water. Voeg de mosterd toe en een scheutje sojasaus. Voeg meer water toe of reduceer tot de gewenste dikte. Zie de tips voor alle ingrediënten die nodig zijn voor de saus.
Kook de melk. Giet de aardappelen af. Maal ze grof en voeg beetje bij beetje de lauwwarme melk toe tot je een grove romige puree bekomt. Roer de mosterd en prei erdoor en voeg eventueel zout en peper toe.
Bak de meatball-style rondo bruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer stoofvlees met rode ui, rondo in gehaktballen en mosterdsaus. Bestrooi met grof gehakte peterselie.