Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en
verhit deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster)
INGREDIËNTEN
Zomerse BBQ Pastasalade met Chorizo
Ontdek dit Garden Gourmet recept gemaakt van plantaardige BBQ chorizo, aubergines, penne, tomaten en ricotta. Vegetarisch en lekker!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en besprenkel met wat olijfolie.
Snij de aubergine in kleine blokjes en halveer de
tomaten. Hak de knoflook fijn en meng met de groenten.
Voeg wat olijfolie, oregano en zout en peper toe.
Verdeel de gesneden groenten over de grillschaal en bak
ongeveer 15 minuten op de barbecue.
Smeer de Sensational Chorizo-worsten vooraf licht in
met wat (olijf)olie. Leg ze eerst direct boven de hete
briketten. Af en toe keren. Verplaats ze na een paar
minuten naar de koudere zone van de barbecue.
Combineer de groenten met de pasta en voeg eventueel
wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de plakjes worst
toe en garneer met (vegan) ricotta en verse basilicum.