Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en verhit
deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster).
INGREDIËNTEN
Sensational Mexicaanse BBQ Chorizo-worstjes
Een recept in Mexicaanse stijl gemaakt van bonen, maïs, paprika's en onze plantaardige Garden Gourmet chorizoworst. Een veganistisch BBQ recept waarmee je op reis gaat.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Gril de paprika en de hele jalapeñopeper op de barbecue.
Snij de paprika en jalapeño na het grillen in stukjes en
leg in een schaal.
Voeg de pimentón, uitgelekte bruine bonen en mais toe.
Nu heb je de bonenmix.
Smeer de Sensational Chorizo-worsten vooraf licht in
met wat (olijf)olie. Leg ze eerst direct boven de hete
briketten. Af en toe keren. Verplaats ze na een paar
minuten naar de koudere zone van de barbecue.
Snij de worsten in de lengte, maar niet helemaal door.
Verdeel de bonenmix over de ingesneden worsten en
voeg wat salsa toe. Garneer met verse koriander en
tortillachips. Serveer met de rest van de bonenmix, guacamole en
(vegan) zure room.