Snijd de paprika in blokjes en de jalapeñopeper in dunne ringetjes. Bak ze glazig in een beetje olie. Voeg de pimentón toe, bak even mee en voeg de uitgelekte bruine bonen en maïs toe. Verwarm het mengsel kort, roer af en toe en houd het warm door er een deksel op te doen.
INGREDIËNTEN
2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Chorizo
500 Gram Bruine Bonen
140 Gram Maïs
1 Rode Puntpaprika
1 Jalapeñopeper
½ Eetlepel Pimentón
4 Eetlepels Olijfolie
Sensational Mexicaanse Chorizo
Een recept in Mexicaanse stijl gemaakt van bonen, mais, paprika en onze plantaardige Garden Gourmet Sensational Chorizo. Een vegan recept waarmee je op reis gaat.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de groenten
2. Bak de Chorizo-worsten
Bak de Sensational Chorizo worsten bruin volgens de instructies op de verpakking.
3. Maak de worstjes op
Snijd de worsten in de lengte, maar niet helemaal. Schep het warme bonenmengsel door de worstjes en voeg wat salsa toe. Garneer met verse koriander en tortillachips.
4. Serveren
Serveer met de rest van het bonenmengsel, huisgemaakte guacamole en zure room.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
86.1 Grams
Energie
732.3 kilocalorieën
vetten
24.6 Grams
Eiwit
42.7 Grams