Schil en snipper de sjalot en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Fruit de sjalot in wat olie in een grote lage pan. Bak de bloemkoolroosjes en voeg de madrascurry toe.
INGREDIËNTEN
Kokos-curry met gemarineerde stukjes in Aziatische stijl
Raak geïnspireerd door de rijke keuken van Azië en kook de Vegan Coconut Curry met Garden Gourmet Asian Style Gemarineerde Stukken met kokosmelk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Roerbak een paar minuten en voeg de tomatenpuree toe. Bak kort mee en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur sudderen tot de bloemkool net gaar is.
Bak ondertussen de Aziatisch gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking. Breng de curry op smaak met peper en zout en laat de spinazie in de curry slinken.
Schep de stukjes door de curry of serveer ze apart. Garneer met koriander en eventueel rode peper.