Schil en hak de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de bosui in stukjes van ongeveer 2,5 cm en de paprika in reepjes. Snijd de bimi, afhankelijk van de grootte, in de lengte doormidden. Hak de cashewnoten grof.
INGREDIËNTEN
Makkelijk roerbakken met Aziatische zoete chili
Bereid dit recept voor dat is geïnspireerd op de Aziatische keuken met heerlijke Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukjes met gember en asperges. Zo heerlijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en houd warm met een deksel op de pan.
Verhit wat olie in de wokpan en bak hierin de gemarineerde stukjes goudbruin. Schep ze uit de pan op een bord.
Roerbak de gember en knoflook kort in de olie en voeg de bimi, paprika en bosui toe. Roerbak alles in ongeveer 5-7 minuten krokant.
Voeg de gemarineerde stukjes toe, roerbak kort mee en breng op smaak met sojasaus en wat zoete chilisaus. Serveer de gehakte cashewnoten en grof gehakte koriander en limoen apart.