Rasp voor de yoghurtsaus de komkommer grof en laat uitlekken op een zeef. Hak de peper, knoflook, koriander en munt fijn en meng met wat komijnpoeder door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
INGREDIËNTEN
Snelle Naan broodjes met Aziatische gemarineerde stukjes
Probeer dit heerlijke recept, geïnspireerd door de Aziatische keuken, met naanbroodjes en Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukjes met vegan yoghurtsaus!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snijd de rode ui en paprika in stukjes en pel en hak de knoflook fijn. Fruit de paprika, ui en knoflook enkele minuten in wat olie.
Bak de gemarineerde stukjes in een andere koekenpan volgens de instructies op de verpakking. Schep het door het paprika-ui-mengsel. Rooster de broodjes in een broodrooster of 1 min aan beide zijden in de pan en snijd ze open.
Vul de naan broodjes met wat spinazie en schep de gemarineerde stukjes erover. Serveer met de vegetarische yoghurtsaus.