Laat de plakjes quichedeeg ontdooien. Snij de courgette en aubergine in stukjes en de ui in ringen.
INGREDIËNTEN
Quiche met Italiaanse gemarineerde stukjes
Zin in een Frans tintje in je keuken? Probeer deze heerlijke veganistische quiche met Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukjes, zo lekker!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Fruit de groenten een paar minuten in een beetje olie tot ze lichtbruin zijn, bestrooi ze met oregano en laat ze afkoelen. Blancheer de asperges (1 minuut in kokend water) en spoel ze af onder koud water. Halveer de tomaten. Bak de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de quichevorm met het deeg. Meng de melk met de crème fraîche, kaas en maizena en breng op smaak met peper en zout.
Zet de quichevorm op een bakplaat en verdeel de gebakken groenten, tomaten en de stukjes over de quiche. Giet het melkmengsel erover en verdeel de asperges erover.
Bak de quiche ongeveer 40 minuten. Garneer met verse basilicum en serveer bijvoorbeeld met een rucola-salade met olijfolie en balsamico-azijn.