Schil en hak de ui en knoflook en snijd de paprika's in stukjes. Bak in een paar minuten alles in de olie glazig in een 15 inch paella koekenpan of lage steelpan.
INGREDIËNTEN
Vegan Paella met Italiaanse Gemarineerde Stukjes
Laat je inspireren door de Spaanse keuken, probeer deze traditionele paella met Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukken Italiaanse Stijl, echt heerlijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Voeg de rijst, laurier en paella kruiden toe en bak nog een paar minuten. Blus af met een scheutje sherry, breng aan de kook en voeg de bouillon, eventueel wat zout, tomatenblokjes en erwten toe.
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat zonder roeren ongeveer 20 minuten zonder deksel sudderen tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
Bak de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking en schep ze op de paella. Garneer met partjes citroen en grof gehakte bladpeterselie.