Kook de Risoni volgens de instructies op de verpakking. Halveer de tomaten en laat de olijven uitlekken.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mediterraans
250 g kerstomaatjes
12 zwarte kalamata-olijven
1 zakje rucola ca. 80 g
200 g Risoni-pasta
geraspte vegan kaas
klein scheutje balsamicoazijn
olijfolie om in te bakken
zout en peper
Snelle Risoni Pasta met Italiaanse Gemarineerde Stukjes
Probeer de smaak van Italië! Dit op de Italiaanse keuken geïnspireerd pastagerecht is echt heerlijk, met de Garden Gourmet Sensational gemarineerde stukjes.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Kook de Risoni
2. Bak de gemarineerde stukjes
Bak terwijl de risoni kookt de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking en voeg daarna de tomaten toe. Bak deze 1-2 min mee. Voeg als laatste de rucola toe, besprenkel licht met balsamico-azijn en meng tot het begint te slinken.
3. Serveer
Schep de pasta op de borden of een kom en schep het mengsel erover. Garneer met de olijven. Serveer met geraspte (vegan) kaas of Parmezaanse kaas.
CULINAIRE TIP
Voeg wat extra groenten toe!
Voeg voor extra groenten gekookte broccoliroosjes toe. Sprenkel ze lichtjes met extra vierge olijfolie en rasp met een fijne rasp wat (biologische) citroenschil erover en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
41.3 Grams
Energie
392.4 kilocalorieën
vetten
14.5 Grams
Eiwit
23.3 Grams