Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snijd de pompoen in partjes en verdeel ze op een bakplaatje. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout, peper en fijngesneden tijm en rooster ze in ca. 20 min. gaar en gekleurd.
INGREDIËNTEN
Spinazie-kaas rondo met asperge-pompoen maaltijdsalade
Zin in een lekkere en vullende salade? Probeer eens deze overheerlijke Asperge-pompoen salade met de heerlijke spinazie-kaas rondo. Boordenvol kleur en smaak!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snij de aardappelen in schijfjes. Kook de aardappelschijfjes in ca. 8 min. gaar. Voeg na 5 min. de aspergetips toe, kook ze samen gaar en giet af.
Maak intussen de dressing door de ui fijn te snipperen en te mengen met de olie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de spinazie-kaas rondo’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven.
Verdeel de rucola met de pompoen, aardappel, tomaatjes en asperges op borden.
Schep of geef er dressing bij en leg de spinazie-kaas rondo’s erbij.