Verwarm de oven tot 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak de bloemkool schoon, snijd hem in kleine roosjes, verdeel hem over de bakplaat en wrijf hem in met olijfolie.
INGREDIËNTEN
Zomersalade met Spinazie-Kaas Rondo
Probeer deze heerlijke, lichte vegetarische zomersalade met de Garden Gourmet spinazie kaas rondo, bloemkool en granaatappelpitjes, echt heerlijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Meng het paneermeel en de Parmezaanse kaas in een kom. Strooi dit mengsel over de bloemkoolroosjes en kook 15 minuten, of tot de bloemkoolroosjes gaar zijn. Meng de yoghurt met het limoensap, zout en peper. Fruit de spinazie en de spinaziekaasrondo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de rijst over de borden en verdeel de gesneden spinazie rondo op het bord. Werk af met granaatappelpitjes, pijnboompitten, fijngesneden bosui, sesamzaadjes, basilicum, limoenschil en de yoghurtdressing.