Snijd de broccoli in roosjes en blancheer ze in ca. 4 min. in kokend water met wat zout net gaar. Giet ze af en laat afkoelen.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-Kaas Rondo
250 g broccoli
200 g bonenmix kidney
100 g spinazie
6 radijsjes
2 el mais
4 el extra vergine olijfolie
2 el balsamico azijn
zout en peper
Spinazie-kaas rondo met groene groente maaltijdsalade
Een heerlijke maaltijdsalade vol groene groente en de vegetarische spinazie-kaas rondo. Vol smaak en super makkelijk om te maken. Probeer het eens zelf!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de broccoli
2. Bak de spinazie-kaas rondo's
Bak de spinazie-kaas rondo’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de koekenpan of in de oven.
3. Maak de salade
Schep in een ruime kom de spinazie met de broccoli door elkaar. Breng op smaak met olijfolie, balsamico-azijn, zout en peper.
4. Verwarm de bonenmix
Verwarm de bonenmix licht.
5. Serveer het gerecht
Verdeel de salade op borden of in een schaal. Schep er de bonenmix, mais en radijsjes over en leg de spinazie-kaas rondo’s erbij.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
86.2 Grams
Energie
860 kilocalorieën
vetten
39.6 Grams
Eiwit
40.8 Grams