Meng met je vingertoppen een paar eetlepels olijfolie door de ongekookte couscous. Giet kokend water volgens het recept op de verpakking en laat het even intrekken.
INGREDIËNTEN
Couscoussalade met Falafel
Deze salade is perfect voor een licht diner, een smakelijke lunch of om altijd te delen met vrienden! Geef je gebruikelijke salade wat pit met dit veganistische recept!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Snijd de bosui in dunne ringetjes en een paar takjes munt (blaadjes). Maak de couscous los met een vork en breng op smaak met citroenschil, sap, zout en peper en meng de lente-ui, munt, spinazie en granaatappelpitjes erdoor.
Meng de harissa met de granaatappelmelasse en het citroensap en de olijfolie tot een dressing.
Bak de falafelballetjes rondom bruin volgens de instructies op de verpakking. Schep de salade in een kom. Verdeel de falafel erover en besprenkel met de dressing. Garneer extra met dun gesneden bosui en munt.