Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
SHAKSHUKA MET VEGAN FALAFEL.

Shakshuka met vegan falafel

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 pakjes Garden Gourmet Vegan Falafel
400 g geplette tomaten (in blik)
120 g ui
1 teentje knoflook
Cayennepeper
Peterselie
2 el olijfolie
Zout
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Shakshuka met vegan falafel

Een makkelijk en lekker recept, in 20 minuten op tafel! De shakshuka met de Garden Gourmet Falafel, boordenvol smaak en vullend.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Voorbereidingen

Snipper de ui en de knoflook.

2. Bak de vegan falafel

Breng in een hete pan een eetlepel olie toe en bak de vegan falafel 6 minuten, draai ze af en toe om en haal deze vervolgens van het vuur af.

3. Fruit de ui en knoflook

Voeg in dezelfde pan nog een eetlepel olijfolie toe en fruit de ui en knoflook met een snufje zout 10 minuten op middelhoog vuur.

4. Voeg de cayenne en tomaten toe

Voeg cayenne toe naar smaak en de geplette tomaten. Roer en kook nog 5 minuten.

5. Voeg de falafelballetjes en peterselie toe en serveer!

Voeg de vegan falafelballetjes toe en kook ze 2 minuten met de saus. Serveer met gehakte peterselie erop. Eet smakelijk!

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Serveertip
Serveer met wat brood of toast.
VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
48.1 Grams
Energie
585.7 kilocalorieën
vetten
34 Grams
Eiwit
15.4 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox