Maak de marinade door de sojasaus, de oestersaus, de sesamolie, de gember, de honing, het knoflookpoeder en de zwarte peper te mengen. Meng de marinade goed rond de groenteballetjes en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Balletjes
25 ml sojasaus
½ el oestersaus
1 theelepel sesamolie
½ tl gember
½ el honing
½ tl knoflookpoeder
zwarte peper
200 g witte rijst
2 stengels bosui
1 eetlepel sesamzaadjes
2 el granaatappelpitjes
4 el maïs
Gemarineerde Veggie Balletjes met Rijst
Probeer dit vegetarische diner vol van smaak, bereid met smakelijke Garden Gourmet Vegetarische Balletjes en de knapperige textuur van de maïs en de granaatappel
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Marinade maken
2. Rijst koken
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3. Groenteballetjes bakken
Doe wat olie in een pan en bak de groenteballetjes. Bewaar de rest van de marinade voor later.
4. Verdelen over de kommen
Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaadjes, bosui, granaatappelpitjes en mais allemaal bij elkaar. Voeg als laatste de overgebleven marinade toe.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
98.3 Grams
Energie
670.4 kilocalorieën
vetten
14.9 Grams
Eiwit
32.2 Grams