Snipper de ui en knoflook en fruit ze in de olie tot ze glazig zijn.
INGREDIËNTEN
1 pakje Garden Gourmet Vegetarische balletjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 kleine ui
1 teen knoflook garlic
2 el olijfolie
zout en peper
Sharing is Caring Albondigas met vegetarische balletjes
Probeer deze vegetarische Garden Gourmet balletjes eens in een smaakvolle tomaten- en knoflooksaus. Heerlijk en makkelijk tussendoortje om te delen op je Valentijnsdag.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de ui
2. Voeg de rest van de ingrediënten toe
Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat het ongeveer 15 minuten sudderen en voeg de vegetarische balletjes toe.
3. Serveren
Laat nog 5 minuten sudderen tot de balletjes helemaal warm zijn en serveer met prikkers
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
20.9 Grams
Energie
407.9 kilocalorieën
vetten
24.6 Grams
Eiwit
26 Grams