Pel en halveer de ui en snijd de helften in dunne partjes of halve ringen. Besprenkel ze royaal met limoensap en laat ze even marineren. Bak vervolgens de Vegan Balletjes zoals de instructie op de verpakking
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Balletjes
1 Rode ui
125 Gram Gemengde sla
1 Limoen
12 Gram Sumak
2 Snoep Komkommers
200 Gram Hummus kant-en-klaar of zelf-bereid
Salade met Vegetarische Balletjes
Sappige vegetarische balletjes, verse groenten en romige groene hummus. Dit recept is heerlijk plantaardig genieten.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bak de Balletjes
2. Serveren en Eet Smakelijk!
Snijd de komkommers in plakjes. Schep een dikke laag hummus op een bord. Verdeel daarboven wat veldsla en leg vervolgens de vegan ballen erop. Garneer met plakjes komkommer, rode ui, munt en bestrooi met za-atar.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
40.5 Grams
Energie
477.4 kilocalorieën
vetten
20.3 Grams
Eiwit
30.8 Grams