Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de grillpan voor op laag vuur. Snijd de paprika en courgette in reepjes en de ui in dunne halve ringen.
INGREDIËNTEN
Mini Wraps met lightly roasted pieces
Heb je vrienden voor een brunch? Wat dacht je van een paar vegetarische mini wraps om iedereen blij te maken? Makkelijk en lekker, geniet ervan!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Bak de groenten krokant in de grillpan. Bak de gegrilde stukjes een paar minuten in een beetje olie in een koekenpan. Vul de wraps met de groenten en gegrilde stukjes en vouw ze als een hoorntje en zet vast met een spies. Leg ze op een bakplaat en bak ze vlak voor het serveren enkele minuten in de oven tot ze licht kleuren en in vorm blijven.
Meng de yoghurt met mayonaise en breng op smaak met citroensap en schil en peper en zout. Meng de fijngehakte dille erdoor. Serveer de saus bij de wraps