Snijd de paprika in reepjes en bak deze samen met de gegrilde stukjes 5 minuten op laag vuur in wat olie.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
3 rode paprika's
400 ml kokosmelk
3 theelepels rode currypasta
Een paar takjes koriander
Rode curry soep met lightly roasted pieces
Probeer dit gemakkelijke vegetarische recept, klaar in 20 minuten! Gemaakt met rode curry, kokosmelk, pepers en onze Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces, rijk aan eiwitten en smaken.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snij de paprika in reepjes en bak samen met de gegrilde stukjes
2. Voeg de kokosmelk en rode curry pasta toe en laat het koken
Voeg aan de gegrilde stukjes, kokosmelk en rode curry pasta toe en laat ongeveer 10 minuten koken.
3. Verdeel over de borden en serveer
Verdeel over de borden en garneer met koriander.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
32.6 Grams
Energie
415.3 kilocalorieën
vetten
16 Grams
Eiwit
32.6 Grams