Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Geen restje bloemkoolrijst

Bloemkoolrijst met lightly roasted pieces

Serving 1 portie
Tijdsduur 37 MIN
Bereidingsgemak Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet lightly roasted pieces
1 kleine bloemkool (vol)
1 ui
1 teentje knoflook
Verse gember
1 prei
1 rode paprika
1 chilipeper
1 el hoisinsaus
1 el sojasaus
1 handvol cashewnoten
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Bloemkoolrijst met lightly roasted pieces

Je hoeft je bloemkoolblaadjes niet weg te gooien, gebruik ze in dit heerlijke veganistische en Aziatisch geïnspireerde Garden Gourmet recept!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Maak je bloemkoolrijst

Maak eerst je bloemkoolrijst. Scheid de bladeren van je bloemkool van de rest, maar gooi ze niet weg! Rasp de bloemkool met een rasp

2. Snijd al je groenten

Snipper de ui, de rode paprika, de prei en de chilipeper. Hak ook de knoflook en de gember fijn.

3. Roer de tijd door!

Voeg in een pan met wat olijfolie je sojasaus, chilipeper, knoflook en gember toe. Voeg daarna de bloemkoolblaadjes, alle groenten en natuurlijk de gegrilde stukjes toe. Je kunt ook de hoisinsaus toevoegen.

4. Tijd om het te serveren

Eindelijk kun je het serveren! Voeg je groentemix toe aan je bloemkoolrijst en bedek deze met wat cashewnoten. Genieten!

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
56.6 Grams
Energie
494.4 kilocalorieën
vetten
17 Grams
Eiwit
31.4 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox