Bak de ui in de olie op laag vuur in 5-10 minuten knapperig en bruin. Zet apart om bij de curry te serveren.
INGREDIËNTEN
Curry met lightly roasted pieces, zoete aardappel en spinazie
Schud het thuis op met dit makkelijke vegetarische curryrecept gemaakt met de Garden Gourmet lightly roasted pieces, zoete aardappelen, spinazie en kikkererwten.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Kook de zoete aardappel ongeveer 5 minuten in een pan met kokend water, giet af.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en voeg de kardemom en kurkuma toe aan het water als je het hebt. Giet af en zet apart.
Verwarm de currypasta zachtjes in een grote pan met antiaanbaklaag en fruit de gember en knoflook. Voeg de stukjes zoete aardappel en de kikkererwten toe aan het mengsel van de currypasta. Voeg de tomaten toe en kook ongeveer 10 minuten totdat ze lichtjes zijn ingekookt. Voeg de Lightly Roasted Pieces toe en verwarm gedurende 5 minuten. Roer tenslotte de spinazie erdoor en laat deze 1-2 minuten slinken met de deksel erop.
Serveer de curry met de rijst, gegarneerd met de knapperige uien, verse koriander en geroosterde cashewnoten.