Schil en snipper de ui. Hak de peterselie en koriander fijn (2 eetlepels per kruid fijngehakt).
INGREDIËNTEN
2 Pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
1 rode ui
4 eetlepels vegan yoghurt
1 eetlepel harissa
Wat verse peterselie
Wat verse koriander
2 tl paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder
½ kaneel
Wat zwarte peper
Wat cayennepeper
Wat pitabroodje (optioneel)
Kofta Kebabs in Marokkaanse stijl
Ervaar deze makkelijke en veganistische kofta kebabs! Ze zijn perfect voor een BBQ-avond en ze zijn in een paar minuten klaar te maken.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snipper de ui en hak de kruiden fijn
2. Meng de kruiden door het gehakt
Meng de kruiden tot en met de kaneel en ui en kruiden door het gehakt. Vorm en vouw het gehakt langwerpig rond de spiesjes.
3. Meng de harissa met de yoghurt en gril de kebabs
Meng de harissa met de yoghurt. Gril de kebabs rondom op de BBQ in ongeveer 5 tot 8 minuten gaar en bruin. Rooster het pitabroodje ook op het barbecuerooster en serveer met kebab en harissa-yoghurt. Garneer met munt en peterselie.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
20.1 Grams
Energie
398.3 kilocalorieën
vetten
17.8 Grams
Eiwit
36.9 Grams