Schil en hak de ui en knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Fruit de ui, paprika en knoflook in hete olie.
INGREDIËNTEN
2 pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
1 Avocado
1 Ui
1 Teentje Knoflook
1 Rode Paprika
4 Eetlepels Mexicaanse Specerijen
1 Blik Bruine Bonen (400 g, uitgelekt)
2 Blikken Tomatenblokjes (400 g)
1 Bosje Verse Koriander
1 Klein Blikje Maïskorrels
1 Limoen
1 Rode Paprika
1 Zakje Tortillachips
125 Milliliter Crème Fraiche (of Plantaardige Yoghurt)
Olijfolie
Sensational Mexicaanse Chili Sin Carne
Probeer dit veganistische Mexicaanse geïnspireerde recept afkomstig van chili con carne, dit keer gewoon sin carne, het is heerlijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. Voeg de Sensational Gehakt toe
Voeg de 'Sensational Mince' en Mexicaanse kruiden toe en bak roerend. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten zachtjes sudderen.
3. Vergeet de bonen niet!
Voeg de bruine bonen toe en verwarm gedurende 5 minuten.
4. Serveer
Serveer de chili met aparte bakjes gevuld met crème fraîche, maïskorrels, tortillachips, rode peper, avocado en verse koriander zodat iedereen zijn eigen chili kan samenstellen.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
96.1 Grams
Energie
784.9 kilocalorieën
vetten
26.7 Grams
Eiwit
45.4 Grams