Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
bloemkool ovenschotel

Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas

Serving 2 porties
Tijdsduur 48 MIN

INGREDIËNTEN

1 pakje Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
200 g Bloemkoolroosjes
1 Ui
1 teentje Knoflook
1 Prei
125 g (Vegan) Witte kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas

Probeer eens deze overheerlijke en simpele vegan ovenschotel met onze sensational gehakt, bloemkool en (vegan) kaas! Bij de bloggers @chickslovefood. Genieten!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Bereid de ingrediënten

Kook de bloemkoolroosjes zo’n 5 minuten.
Snipper ondertussen de ui, pers het teentje knoflook en snijd de prei
in ringen.

3. Bak het gehakt

Bak de knoflook en ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens
het Garden Gourmet Vegan Sensational gehakt toe en
laat een paar minuten meebakken.

4. Bouw de ovenschotel op

Vet een ovenschotel in met een beetje olie. Bouw nu
de ovenschotel op; begin met de bloemkoolroosjes,
vervolgens de prei, het gehaktmengsel en top af met de
verkruimelde (vegan) witte kaas

5. Bak de ovenschotel

Bak de ovenschotel 20-25 minuten in de oven.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
17.2 Grams
Energie
289.5 kilocalorieën
vetten
13.8 Grams
Eiwit
23.4 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox